Wie of wat is Polyestercursus.com?

Polyestercursus.com is een onderdeel van het bedrijf: Rob Ontwerp Buro. ( ambassadeur Nederlandse Vereniging Rubber en Kunststoffen )  Sinds 2000 geef ik les op scholen, aan bedrijven en aan particulieren. Vanaf 2010 geef ik in samenwerking met de ANWB-Waterkampioen ( Waterkampioen tot 2019 ) en andere bedrijven zoals Polyservice, Riwax, Festool, De IJssel en International de polyestercursussen.

Ik geef ruim 40 jaar adviezen betreft botenbouw en –verbouw wat één van mijn specialiteiten is. In 1972 heb ik mijn eerste schip gebouwd. Dit was een Waarschip 900, een algemeen model, waarna er nog velen volgden. Al meer dan 35 jaar stond ik in opdracht van Polyservice op de HISWA Amsterdam Boat Show om booteigenaren te adviseren bij hun project.

Nieuw sins half 2019 kan je uitleg krijgen over het printen van producten in verschillende vormen tot een grote van 4000 x 2000 x 1700 mm dit zijn thermoplasten met een toevoeging van glasvezel. En het recyclen van thermoplasten voor een circulaire industrie

Vanaf 1978 tot 2020 ben ik werkzaam geweest als brandweerman bij de veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid. Hier heb ik een groot aantal specialisaties verworven. Door mijn ervaring als brandweerman kan ik u in verschillende situaties van een gedegen advies voorzien zoals bij brandschadeherstel, brandpreventie en veilig werken met kunststoffen. Naast het oplossen van problemen, probeer ik de materialen uit die een fabrikant levert zodat ik zelf kan ondervinden of het product werkt zoals de fabrikant beweert. Op deze manier wil ik u een zo eerlijk mogelijk advies geven.

Heeft u een product van polyester of Epoxy waar u wat aan wilt veranderen? Heeft u problemen aan uw boot, caravan, dakgoot, zwembad, balkon of bent u een bedrijf wat meer wil weten over het werken met kunststoffen? Neemt u dan contact via het contactformulier of email mij direct.

wij houden ons aan de corona regels 1,5 meter, bij presentatie Geen kapje.