Wie of wat is Polyestercursus.com?

Polyestercursus.com is een onderdeel van het bedrijf Rob Ontwerp Buro van Rob van Mourik uit Gorinchem. Sinds 2005 geef ik les op scholen, aan bedrijven en aan particulieren. Vanaf 2010 geef ik in samenwerking met de ANWB-Waterkampioen en andere bedrijven zoals Polyservice, Riwax, Festool, De IJssel, International en Vosschemie de polyestercursussen.

Ik geef ruim 35 jaar adviezen betreft botenbouw en –verbouw wat één van mijn specialiteiten is. In 1972 heb ik mijn eerste schip gebouwd. Dit was een Waarschip 900, een algemeen model, waarna er nog velen volgden. Al meer dan 25 jaar sta ik in opdracht van Polyservice op de HISWA Amsterdam Boat Show om booteigenaren te adviseren bij hun project.

Vanaf 1978 ben ik werkzaam als brandweerman bij de veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid. Hier heb ik een groot aantal specialisaties verworven. Door mijn ervaring als brandweerman kan ik u in verschillende situaties van een gedegen advies voorzien zoals bij brandschadeherstel, brandpreventie en veilig werken met kunststoffen. Naast het oplossen van problemen, probeer ik de materialen uit die een fabrikant levert zodat ik zelf kan ondervinden of het product werkt zoals de fabrikant beweert. Op deze manier wil ik u een zo eerlijk mogelijk advies geven.

Heeft u een product van polyester of Epoxy waar u wat aan wilt veranderen? Heeft u problemen aan uw boot, caravan, dakgoot, zwembad, balkon of bent u een bedrijf wat meer wil weten over het werken met kunststoffen? Neemt u dan contact via het contactformulier of email mij direct.